Már hosszú évtizedek óta tudjuk, hogy a közúti közlekedés messze legbiztonságosabb, leggyorsabb, leginkább környezetkímélőbb, azaz legkorszerűbb módja az autópálya használata. Ennek bizonyítására már számtalan tanulmány, kutatás született, de ezek ismerete nélkül mindenki maga is könnyen beláthatja a fenti kijelentés valóságtartalmát.

Az olló az egyik leggyakrabban használt vágóeszköz a hétköznapokban, amivel a többség már kisgyermekként megismerkedik. Bár a megfelelő mozdulatok elsajátítása türelmet és gyakorlást igényel, azonban érdemes befektetni az energiát, hisz a kreatív alkotás új távlatait nyitja meg a kicsik előtt.

Ingatlankereséskor gyakran szembesülhetünk vele, hogy a megtekintett lakás teljesen máshogy fest élőben, mint a hirdetésben közzétett fotókon.

Szélsőségekből 2022-ben sem volt hiány a magyar ingatlanpiacon. Milyen ingatlant adtak el a leggyorsabban, mi kelt el a legmagasabb áron? Átlagosan mennyibe került egy lakás idén? Az országosan 1.400 ingatlanközvetítővel dolgozó Duna House hálózat összegyűjtötte a legérdekesebb hazai ingatlanpiaci adatokat.

Tudtad, hogy a spekulál szavunk, ami az ókori római szóból, a speculumból, azaz a tükör szóból ered, a tudományos gondolkodást és vizsgálódást jelentette eredetileg?

Gyomorpanaszok eseti jelleggel bármely kutyánál előfordulhatnak kortól, nemtől és fajtától függetlenül.

Valójában az teljesen mindegy, hogy milyen felújítási, illetve építkezéssel, építéssel kapcsolatos feladatot szeretnénk megvalósítani, az teljesen biztos, hogy a rögzítés olyan része lesz, amely nélkül nem lehetünk elégedettek a végeredménnyel.

A hőszigetelési rendszereknek, valamint a nyílászárók korszerűsítésének köszönhetően egyre jobb hatásfokkal zárjuk el az épületeket a külső tényezőktől.

A 2020-ban berobbant koronavírus-járvány óta az online interjúk korába léptünk. Nagyon sokan már előtte is éltek ezzel a lehetőséggel, de mára már elmondható, hogy a munkáltatók nagyjából 90%-a használta ezt az interjúztatási módot. Nézzük is meg, hogy mit kell erről tudnunk.

Egy akvárium csodaszép látványt nyújt a lakásban, aminek köszönhetően hamar a belső terek egyik legszebb díszévé válhat. Ugyanakkor ahhoz, hogy az esztétikus kinézetét hosszú távon is megőrizze, szükség van arra, hogy folyamatosan figyeljük a halak, növények egészségi állapotát.

Ma, amikor konkrét könyvek születnek abban a témában, hogy hogyan lehet minél rendezettebb az otthonunk, jogosan merül fel a kérdés, hogy te vajon elégedett vagy-e az otthonodban alkalmazott tárolási módokkal?

A Szerzi platform fő szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy jogi ügyeinket egyszerűen, kényelmesen, otthonról intézzük.

1. oldal / 6