+ Mennyibe kerül a hirdetés feladása?

Az apróhirdetés feladása teljes mértékben díjtalan. Amennyiben már regisztrált felhasználója oldalunknak, úgy bejelentkezés után feladhatja hirdetését. A hirdetések a közzététel után automatikusan megjelennek és a feladástól számított 30 napig maradnak aktívak.

 

+ Van lehetőség kiemelni a hirdetésemet, hogy több emberhez eljusson?

A kiemelt hirdetések legalább 4X több emberhez jutnak el. A hirdetése kiemelésére 2 módot biztosítunk:

  1. Kiemelés színnel (7 napig - 1 kredit / 21 napig 2 kredit)
  2. Lista elejére hozás (7 napig - 1 kredit / 21 napig 2 kredit)

Az űrlap alján látni fogja az eddig fel nem használt kreditek számát illetve azt a mezőt, amely kijelzi hogy az adott hirdetés megjelentetéséért cserébe mennyi kredit vonódik le az egyenlegéből.

+ Mennyibe kerülnek a kreditek?

10 kredit

2 000 Ft (10 kredit)

30 kredit

5 000 Ft (30 kredit)

50 kredit

8 000 Ft (50 kredit)

100 kredit

12 000 Ft (100 kredit)


+ Hogyan tudok fizetni a kreditekért?

Kreditet gyorsan és egyszerűen tud vásárolni bankkártyája segítségével. A Kreditvásárlás menüpontra majd az egyes csomagok alján található "Vásárlás" gombra való kattintás után válasszuk a PayPal-lal való fizetés opciót. Amennyiben Önnek még nincs PayPal fiókja, akkor elég a bankkártyáját használni, mert a PayPal felületén lehetőség van fióknyitás nélkül is fizetni. Ezt az opciót a fönti képen az alsó szürke mezőben találja, ahol rá kell kattintani az eléréséhez a "Pay with my credit or debit card." szövegre.

A PayPal egy biztonságos, nemzetközi online fizetési forma, és online bank. A legismertebb a világon és maximálisan megbízható! Ezért választottuk mi is a fizetési folyamatok végrehajtásához.

Amennyiben Önnek nincs bankkártyája, vagy nem szeretné használni, akkor postai csekkes befizetéssel vagy átutalással is teljesítheti a díjat, mely beérkezte után aktiváljuk hirdetési kreditjeit. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

+ Van lehetőség több hirdetést egyszerre felrakni?

Amennyiben Önnek tömeges hirdetésfeladásra van szüksége, úgy arra is nyújtunk lehetőséget. Automatizáltan tudja frissíteni tömeges hirdetés megjelentetését egy alacsony havi szolgáltatási díj ellenében.

Érdeklődjön az info {kukac} ingatlan-apro pont com e-mail címen.