A kert minden esetben nagy örömet tud szerezni annak, aki rendelkezik vele, hiszen a szabadban, zöldben töltött idő olyan életminőséget tud nyújtani, amit nem is képes semmilyen négy fal között eltöltött tevékenység kiváltani.

Persze mint mindennek, a kert által nyújtott örömöknek is két oldala van, és nem szabad elhallgatni azt sem, hogy bizony jelentős befektetett idő és energia szükséges ahhoz, hogy igazán vonzó környezetben élvezhessük annak előnyeit.

Locsolás mint komoly kihívás

Ezen a területen az egyik leginkább fárasztó tevékenység az öntözés, locsolás. Ez a nélkülözhetetlen összetevője a kertápolásnak időt és akár fizikai energiát jócskán igénybe vesz, azonban a mai kor emberének már szerencséje van, elérhető közelségben van a segítség e téren.

Bonus Shop kerti szivattyú kínálatában megjelenő felszíni eszközök véglegesen rossz emlékké teszik a kannák és vödrök cipelését, a kút tekerését vagy a szivattyú kézi működtetését. Ezek a korszerű eszközök hálózati elektromos csatlakoztatás után képesek fáradhatatlanul rendelkezésünkre bocsátani az éltető vizet, használatuk gazdaságos, üzembiztos és végtelenül praktikus.

A szivattyú egy olyan szerkezet, amely a nyomó és szívó hatása révén képes a felszín közeli vagy még mélyebben fekvő rétegekből a vizet egy csövön át a felszínre juttatni.

Minden elvárásra található megoldás

Az áruházban a kivitelezéstől és teljesítménytől függően több típus is elérhető, és mindegyik esetében biztosak lehetünk benne, hogy kiváló minőségű termékkel lesz dolgunk, amely sokáig fogja hűen szolgálni a vásárlóját. Ennek biztosítéka a minőségi korrózióálló anyagokból történő felépítés, a nagy teljesítményű motor, a stabilitást biztosító széles talapzat. A fentieken túl a könnyű kezelést pedig a feltöltő és leeresztő csavar és a masszív markolat biztosítja.

A Bonus Shop rendkívül széles, de mégis áttekinthető kínálata minden segítséget megad a vásárló számára ahhoz, hogy a számára leginkább megfelelő terméket elhelyezhesse a kosarába. Így minden szivattyú termékoldalán megtalálható a teljesítmény, a maximális szállított vízmennyiség, a legnagyobb elérhető nyomás és emelőmagasság, valamint a csatlakozások típusa és átmérője. Az oldalon természetesen minden egyéb információ is megtalálható, így pontos leírást kapunk a szállítási, fizetési feltételekről csakúgy, mint a garanciális tudnivalókról.

Számos területen hasznunkra lesz

Egy ilyen készülék birtokában nem csak a kertápolás és locsolás lesz nagyságrendekkel könnyebb feladat, hanem a medencék feltöltése, leeresztése, átszivattyúzása is gyerekjáték.

Itt még nem ér véget a felhasználási területek felsorolása, hiszen vészhelyzeti vízszivattyúzásra is igénybe vehető, így nagyobb esők vagy vízbetörések esetén is jó szolgálatot tehet. Autótulajdonosoknak is akár autóápolásban, de autómosásban is hasznos segítőtársa, de mindenhol remekül használható, ahol vizet kell eljuttatni egyik helyről a másikra, még akkor is, ha jelentős szintkülönbség van a két helyszín között.