Egy gyermek születésénél nincs is szebb az életben, így hát természetes, hogy minden fontos mérföldkövet meg szeretnénk örökíteni. A telefonunkban tárolt több ezer fotó azonban gyakran ott is marad, ha nem találunk kreatív módot azok felhasználására.

Fotóalbum

Biztosan mindannyiunknak vannak kellemes, vicces vagy épp kínos emlékei a családi fotóalbumot nézegetve. Nagyszüleink és szüleink idejében a digitális technológia hiányában csupán az analóg fényképekre volt lehetőség. Éppen ezért igen nagy becsben tartották ezeket a képeket, és gondosan, fotóalbumba rendezték őket.

Annak érdekében, hogy még évtizedek múltán is átélhessük a fontos családi pillanatokat, mi is készíthetünk fotóalbumot. Nyomtathatunk fotókat otthoni nyomtatóval is, de akár egy emlékmentő céget is megbízhatunk vele. Így garantálhatjuk, hogy a gyakran sérülékeny digitális adathordozókról lementjük az értékes képeket és adatokat.

Így ha bármi történne, például megadja magát telefonunk vagy számítógépünk, megmaradnak a fontos pillanatok fizikai fényképek formájában.

Családi bővíthető fotófal

A fotóalbum mellett egy láthatóbb eszközt is bevethetünk, fotófal formájában. Így nem kell ahhoz előkapnunk az albumot, hogy képeket nézegessünk. Elég csak a nappali falára tekinteni, és máris átélhetjük kisgyermekünk első lépéseit, első nyaralását vagy első napját az iskolában.

A hagyományos képkeretes fotók az idő múlásával megsárgulhatnak, az üveg pedig igen veszélyes lehet, különösen aktív kisgyeremekek esetében. Jó alternatíva lehet a vászonkép, amely egy különleges, domború fali dísz, élénk, ragyogó színekkel. A vászonképek teljes mértékben személyre szabhatóak, így a fotókat, a méretet, a színeket és még a darabszámot is megválaszthatjuk.

A vászonképek előnye, hogy igencsak tartósak, ezért évtizedeken át díszíthetik a családi fészek falát. Karcmentes technológiával készülnek, így nem okoz gondot nekik egy-egy óvatlan mozdulat a kisautóval. Könnyű őket tisztítani is, egy nedves rongy bőven elegendő ahhoz, hogy megőrizzék szép színüket és állapotukat.

Rendelj egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon weboldaláról, és készíts csodás családi fotófalat a legjobban sikerült fényképekkel!

Remek DIY projektek

Az utóbbi néhány évben rendkívüli népszerűségnek örvendenek a fényfüzérek, amelyekre csipeszek segítségével fényképeket akaszthatunk. Legyen szó egy polaroid képről vagy egy házilag nyomtatott fotóról, egy ilyen típusú fényforrás kiváló fali díszként is szolgálhat.

Akár alakzatba is helyezhetjük őket egy madzag és néhány rajzszög segítségével. Így például absztrakt mintázatokat, de akár egy szívet is ábrázolhatunk a fotókkal.

Tekintsd meg a Vászonkép Szalon honlapját, és rendelj kiváló minőségű és tartós vászonképeket családi fotóidból!