Az év végi vizsgaidőszakot nem nagyon várják a diákok, ám az kecsegtető és motiváló, hogy utána már jön a nyári szünet. Egyetemistaként vagy végzős középiskolásként is nagy hasznát veheted egy tabletnek a felkészülés során, cikkünkben ezért most a figyelmedbe ajánlunk egy igen kedvező árú modellt.

Miért kell egy tablet a vizsgákhoz?

Ugye neked is rengeteg a tanulnivalód? Tétel tétel hátán! Természetesen a mai környezettudatos világban egyáltalán nem szerencsés, ha mindet kinyomtatod. Sokkal egyszerűbb egy táblagépet beszerezni a tanuláshoz. A célra tökéletes lehet például a CoolMobile.hu-n is kapható Samsung Galaxy Tab A9+ készülék.

Nemcsak azért ajánljuk a figyelmedbe, mert nagyon tetszetős a kivitele, hanem azért is, mert ezzel valóban hatékonyabban készülhetsz fel a vizsgákra. A képernyő átlója 11 hüvelyk, így jól látható rajta minden és sokkal praktikusabb, mint egy mobil.

Súlyra is könnyű, hiszen csak 480 gramm, így azoknak az egyetemistáknak is megfelelő, akik sokat ingáznak. Még a vonaton is át lehet futni a tételeket, vagy megnézni egy-egy témába vágó videót.

A Samsung Galaxy Tab A9+ további előnyei

A készülék 4/64 és 8/128 GB-os verzióban is beszerezhető, de bővíthető a tárhelye microSDXC-vel. Így biztosan minden tananyag elfér majd rajta. Akár az előadásokra is magaddal viheted, és jegyzeteléshez is használhatod.

Ha pedig elakadsz a tanulás során, és lenne pár kérdésed az évfolyamtársaidhoz, akkor a meetingelés során is kiélvezheted az előnyeit. Az előlapi kamerája 5, a hátsó 8 MP-es, fotózásra is használhatod, ha egy-egy tankönyvből kell fontos dolgot kiemelned.

SIM-kártyát is tehetsz bele, így mobilnettel is tudod használni, de egyébként a wifire simán csatlakozhatsz vele. Bluetooth-on keresztül pedig adatokat továbbíthatsz vagy zenét hallgathatsz.

Ám ha nem akarod meríteni ezzel az aksit, akkor jó hír, hogy jack csatlakozót is tettek a Samsung Galaxy Tab A9+ tabletre, tehát használhatod vezetékes fülhallgatóval is.

Android 13 operációs rendszert telepítettek rá, a felhasználói felület pedig OneUI 5.1, mely könnyen kezelhető. Összességében ez egy nagyon dizájnos, könnyű készülék – nem mellesleg az ára is igen kedvező, mondhatnánk diákbarát.

Ha a CoolMobile.hu oldaláról rendeled meg, akkor pár napon belül meg is érkezhet hozzád. Tokot is érdemes hozzá választani, főleg, ha utazáskor is magaddal viszed az eszközt.

Az aksi miatt ez esetben se aggódj: a 7040 mAh-s kapacitás bőven kibír több vonatutat is. 15 W-on töltheted fel a táblagépet vezetékesen, ha lemerül.

Jó tanácsok a vizsgaidőszakra

Természetesen a vizsgára készülés során elsősorban valóban a tananyaggal törődj, a tabletet is erre használd! Filmnézésre vagy játékok futtatására a nyári szünetben bőven lesz időd. Készíts magadnak egy tervet, aszerint haladj, érdemesebb a nehezebb tananyagokat előrevenni!

Időközönként tarts pihenőt a napi etapok során, ezt felhasználhatod arra is, hogy megnézd a közösségi média híreit. Semmiképp se lazsálj azonban, ha jó jegyeket akarsz szerezni!