Idén nagyon koránra, március végére esik húsvét, így érdemes lehet már most elkezdened gondolkodni a húsvéti dekorációdon, amelyhez a mai cikkünkben megpróbáltunk néhány ötletet összegyűjteni. Reméljük, hogy megfelelő inspirációként szolgálnak majd számodra.

Visszafogott színű húsvéti dekor

Bár húsvétkor inkább a nagyon színes és “cuki-muki” dekoráció az elterjedtebb, de néhány a Lakberbazár húsvétra nevű kategóriájából származó halvány színű dísszel és tojással is különleges húsvéti hangulat teremthető.

A nyuszilány húsvéti fa dekoráció nekünk például nagyon tetszik, de az akasztós nyuszis fa dekor és a csipkemintás kerámia tojás látványától is tátva maradt a szánk.

Cukiságfaktor a kimaxolása

Abban az esetben, ha neked igenis tetszenek a színes nyusziszobrok és a tojások, akkor semmi esetre se fogd vissza magad, nyugodtan éld ki a dekorációs mániádat! Hiszen mikor lenne jobb alkalom ennél, mint az ünnepekkor?

Állíts össze egy ütős kompozíciót a Lakberbazár nyuszi fa dekorjaiból, amelyhez tökéletesen passzolnak a színes dekor tojások egy fedeles, üveg konyhai tárolóba összegyűjtve!

Egyszerű, de nagyszerű asztali dekoráció

Ha nem szeretnél sokat bajlódni az asztali dekorációval, akkor vegyél egy nagy üvegvázát, és rakd tele a fentebb említett webáruház kínálatában kapható dekor tojásokkal! Majd készíts élethű művirágokból egy szép csokrot, és helyezd el benne! Arra viszont lehetőleg próbálj meg ügyelni, hogy az árnyalataiban passzoljon a tojásokhoz!

Abban az esetben pedig, ha a húsvéti asztalra keresel valamilyen ütős dekorációt, akkor jó ötlet lehet például minden egyes teríték elé egy nyuszifülbe öltöztetett tojást elhelyezni. Ha pedig netán úgy ítélnéd meg, hogy ettől túlárad az asztalon a cukiságfaktor, akkor ezt könnyedén ellensúlyozhatod egy klasszikus stílusú étkészlet és néhány ezüst gyertyatartó használatával.

Ajtódíszre fel!

Ha van némi időd és energiád, akkor mindenképpen arra szeretnénk biztatni, hogy készíts a bejárati ajtódra egy saját koszorút, amelyhez díszítésként bátran használhatsz színes vagy akár egyszínű tojásokat, virágokat, nyuszikat, csibéket, és még hosszasan folytathatnánk a sort.

De egyébként a már említett Lakberbazár húsvétra kategóriájában is csodaszép ajtódíszek kaphatók, amelyek némelyike nemcsak húsvéti, hanem tavaszi hangulatot is varázsol, így két legyet üthetsz egy csapásra.

Végső gondolatok

Nem tudjuk, hogy te hogy vagy vele, de mi már alig bírjuk kivárni, hogy ismét kiélhessük kicsit díszítési mániánkat. De addig is, amíg várunk, folyamatosan kutatjuk az újabbnál újabb ötleteket, amelyekből, ha eljön az idő, akkor tudunk csemegézni, és téged is erre biztatunk. Hiszen mit ér a húsvét hangulatos ünnepi dekoráció nélkül?