Amikor magunkénak tudhatjuk azt az otthont, ami igazán boldoggá tesz minket, akkor értelemszerűen mindent meg szeretnénk tenni azért is, hogy vigyázzunk rá. Nemcsak a benne felhalmozott értékek, hanem az a biztonságérzet is, amit ez a hely nyújt számunkra, megérdemli, hogy vigyázzunk rá.

Az egyik első teendő egy kamera beszerzése

A DEFLOC IP kamera kínálatában ezt néhány kattintással, egyszerűen meg is tudjuk valósítani. Többféle nagyszerű márka nevével fémjelzett termékek várnak ránk itt, kiemelkedő ár-érték arány mellett. Ám az egyik legjobb lehetőség talán a Hikvision gyártó termékeiben rejlik. Nézzük meg, hogy miért!

Kiváló innovációk

A Hikvision folyamatosan azon munkálkodik, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálja a vásárlók igényeit. Ennek jegyében születtek meg az olyan technológiai fejlesztések, mint amilyen például a ColorVu.

Mi az a ColorVu, és miért előnyös számunkra?

Ez az a technológia, amellyel még rossz fényviszonyok közepette is készíthetünk színes videókat. Ennek pedig hatalmas szerepe van abban, hogy valóban jól azonosíthatóak legyenek az események.

Mivel a kamerák alapvetően biztonsági eszközöknek számítanak, és alkalmasak arra, hogy tisztázzanak bizonyos helyzeteket, ezért érthető módon ez egy komoly előnynek számít a hagyományos fekete-fehér felvételeket készítő változatokkal szemben. A színeknek köszönhetően extra információkkal gazdagodhatunk.

Hogyan működik éjszakai sötétségben?

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy többnyire infravörös fénnyel üzemelnek azok a kamerák, amelyek képesek éjjel is felvételeket készíteni. Azonban ez sajnos nem nevezhető tökéletes megoldásnak, távolról sem.

Hiszen a képkockákon a részletek nem tiszták, az alakok és a járművek is elmosódottá válhatnak. Ez pedig egyenesen ahhoz vezet, hogy nem tudjuk pontosan azokat a dolgokat jól megfigyelni, amelyekre az eset felgöngyölítéséhez feltétlenül szükségünk lenne.

A Hikvision ColorVu technológiával felszerelt kamerái valóban részletekben gazdag képeket készítenek, ami lehetővé teszi azt, hogy ne veszítsünk el egyetlen jelentős vonást vagy pillanatot sem amiatt, mert nem jól kivehető valami a képen. A színek szempontjából sem kell lemondanunk a fontos extra tudnivalókról, hiszen még extrém sötét esetén is részletgazdag felvételeket készítenek, a beépített kiegészítő világítás eredményeképpen.

Mi a ColorVu kamerák titka?

Az elképesztő színvonalú objektívek, valamint a kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező érzékelők teszik lehetővé azt, hogy a Hikvision ezen termékei ennyire kiemelkedjenek a versenytársaik közül. A kifejezetten aprólékos, 4K felbontással bíró készülékek elől nem igen maradhat rejtve semmi, ráadásul nyílt területeken, nagyobb részek megfigyeléséhez is tökéletesnek bizonyulnak.

Mind a vizuális élmény szempontjából, mind a kiváló színpontosság miatt elmondható, hogy a ColorVu kamerák senkinek nem fognak csalódást okozni.