Bármely időszaka legyen is az évnek, ha elutazunk valahova pihenni, elsőrangú, hogy legyen ott mivel eltölteni az időt, akár a szálloda falain belül, akár a közvetlen környezetében.

Ilyenkor a téli hónapokban is sokan tervezik, hogy beiktatnak egy pót téli szünetet, pl. egy hosszabb hétvége erejéig. Minél inkább eltávolodunk lakó- és munkahelyünktől, annál inkább ki tudjuk pihenni a hétköznapi fáradalmakat és át tudjuk jobban látni, mi is történt az elmúlt évben, mivel kell számot vetni.

Egy közeli, de mégis külföldi szálloda

Nem kell sokat utazni, és máris külföldi földre léphetünk, ha a Hotel OTP Birkenhof****-ot választjuk a közeli Ausztriában. Ráadásul amellett, hogy az egész családot felpakolhatjuk, kutyástól, különleges jellemzője a szállodának, hogy szinte felsorolhatatlan, mennyi program, sportolási lehetőség közül válogathatnak kicsik és nagyok egyaránt.

Ebben a szállodában tényleg sosem lehet unatkozni, ilyenformán elmondható, hogy inkább az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánlott, de természetesen aki csak szimplán pihenni akar, akár fekve a hotelszobában vagy elmerülve a meleg vizes medencékben, erre is megvan maximálisan a lehetőség.

Bowlingpálya a kicsiknek is

A szállodában korszerűen, Technogym gépekkel felszerelt fitness terem található, ahonnan még a kilátás is pazar, így könnyebb a sportolás. Emellett squash-olni is lehet, és ha nincs Önnél épp egy ütő, akkor a bérlés is megoldható. Ugyanígy lehet igénybe venni a bowlingpálya kölcsönzési részlegét is, ahonnan pedig a cipő bérelhető.

A bowlingpálya különlegessége, hogy már 3 éves kortól kipróbálhatják ezt a sportot a gyerekek, persze szigorúan szülői felügyelet mellett. Kisebb méretű golyókkal és nagyobb sikerélményt adó bumperrel felszerelt mindkét bowlingpálya. Közben mindenféle snack és ital fogyasztható. A termek mellett csocsóasztal, darts és Playstation is a gyerekek rendelkezésére áll, valamint játszószobában, kinti játszótéren is le lehet vezetni a felesleges energiákat.

A térség is kedvelt kirándulóhely

A szálloda Bad Kleinkirchheimban található, amelynek környékén két termálfürdő és egy bobpálya is látogatható. Emellett a térség híres a kerékpárosok Flow Trail útvonaláról, kiterjedt golfozási lehetőségeiről, de télen legfőképpen, mint síparadicsom lesz igen népszerű hely minden évben. Aki pedig nem szeret síelni, az szánkózhat is a kialakított szánkópályákon vagy korcsolyázhat a befagyott tavakon, amely szintén tradicionális sport a helyieknek.

A magyaros vendégszeretettel bíró szálloda a négylábúak nagy rajongója is egyben, így mindenki viheti házi kedvencét a téli pihenés alkalmával is. A szálloda körül rengeteg kirándulóhely várja látogatóit kortól függetlenül, ahol a kutyusok is szívesen sétálnak. Fontos a házirend betartása, de cserébe a kutyusokkal úgy bánnak, mint a családtagokkal.

A hotelbe bekészített kutyafekhely, tálak várják a négylábúakat, valamint meglepetés a szobában. És ne csodálkozzunk, ha néha potya simiben is részük lesz.